1752 teste të kryera gjatë orëve të fundit nga grupet e epidemiologëve të terrenit konfirmuan 263 të infektuar të rinj. Rastet e reja u zbuluan në Tiranë, Fier, Vlorë dhe Berat.

 

2 qytetarë e kanë humbur betejën me sëmundjen gjatë orëve të fundit, ndërsa mësohet se viktimat janë të moshave nga 58 deri në 73 vjeç.

 

Ndërkohë situata në strukturat COVID mbetet e qëndrueshme. Aktualisht janë të shtruar 159 pacientë, 18 prej të cilëve në gjendje kritike për jetën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.