Subscribe

Albano dhe Baby G po qëndrojnë të vetëm në shtëpinë e “Fakirit”, pas thyerjeve të rregullave vazhdimisht.

Ata po komentonin të tjerët, teksa fermerët po zhvillonin sfidën e Agait.

Baby G tha se nuk i intereson çfarë po ndodh në ambientet e tjera të fermës, për aq kohë sa është me Albanon.

Kjo deklaratë u prit me batuta nga Albano.

Pjesë nga biseda:

Baby G: Nuk ma ndjen për asnjë gjë, sepse jam këtu me Albanon

Albano: Po, por t’i shikoje ato në pishinë do e shikonim ta ndjente apo nuk ta ndjente

Baby G: Po, sepse do rri unë këtu…Ata do të jenë në pishinë, por me mendjen te ne

Albano: Shiko si e kanë mendjen të gjithë tek ne, janë ulur në pishinë

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *