E dhimbshme ajo çfarë kërkon një 10-vjeçare në Palestinë.

 

Teksa sulmet mes Izraelit dhe Gazës vijojnë dhe dhuna është përshkallëzuar, e mitura kërkon të bëhet doktoreshë që të ndihmojë me çdo kusht njerëzit. Ajo shpërthen në lot, ndërsa flet.

 

“Dua vetëm të bëhem doktoreshë të ndihmoj njerëzit e mi. Nuk e di çfarë të bëj. Jam vetëm 10 vjeç. Frikësohem, por jo edhe aq, mund të bëj gjithçka për njerëzit e mi, por nuk e di çfarë të bëj. Jam vetëm një fëmijë.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *