Kryetaret e bashkive në Vlorë dhe Diber kanë dhënë dorëheqjen pasi do të kandidojnë në zgjedhje në listat e PS.

Lajmi ende nuk është zyrtar mirëpo burime për Vizion Plus bëjnë të ditur se tashmë është e kryer që Dritan Leli në Vlorë dhe Dionis Imeraj në Peshkopi do të japin dorëheqjen nga posti I drejtuesit lokal.

Ata do të vendosen në zonë të sigurtë në listat e Partisë Socialistë në qarqet Vlorë dhe Dibër.

Gjithcka do të vendoset fillimisht nga punimet e kryesise së PS në orën 18:00 e më pas listat do të dorëzohen në mbrëmje vonë në KQZ, për tu bërë publike më tej edhe nga kryeministri Rama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *