Subscribe

E vendosur për të lehtësuar barrën burokartike, qeveria ka vendosur të shtojë listën e dokumenteve që qytetarët nuk duhet të paraqesin pranë zyrave të administratës publike. Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastuirliu dha detaje mbi dokumentet që mund të merren pa kosto në portalin e-Albania.

 

Në mbledhjen e Këshillit të Qeverisë është vendosur po ashtu, krijimi i të gjitha lehtësive infrastrukturore dhe ligjistike për institucionet e reja të, në funksion të zbatimit të reformës në sistemin e drejtësisë.

 

Ministrja Gjonaj tha se qeveria është shprehur e gatshme me mbështetjen e strukturave dhe mbështetjen financiare për pagat dhe stafet të organeve të Vettingut, vendim i cili po diskutohet në Kuvend.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *