50 emigrantë nga vendet e treta janë ndalur pranë grykëderdhjes së lumit Vjosë. Ata do të trafikoheshin më gomone drejt italisë.

Personat në bord, mes tyre gra e fëmijë në gomone, po evakuohen nga dy anijet luftarake të Rojës Bregdetare dhe Policia e Shtetit dhe po transportohen në drejtim të Triportit, Vlorë.

Operacion për parandalimin dhe goditjen e tentativës për kontrabandim në drejtim të Italisë është kryer nga Roja Bregdetare e Forcës Detare, Policia e Shtetit dhe Guardia di Finanza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *