Himena u rrëfye gjatë një bisede me Elsën dhe Renisin, duke folur për projektet e lëna në mes apo kujtimet e fëmijërisë.

Ajo habiti Elsën dhe Renisin me deklaratën e saj, duke thënë se deri në moshën 5-vjeçare e dinte se e ëma quhej mami.

Ajo theksoi se duke qenë se e thërriste mami apo nënë, mendonte se ky ishte emri i vërtetë i saj, ndaj kur e pyesnin iu jepte këtë përgjigje.

“Deri në moshën 5-vjeçare mendoja se mami im e kishte emrin emrin mami”, tha ajo.

Situata krijoi të qeshura mes fermerëve, të cilët nuk i kursyen komentet e tyre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

Nga ana tjetër, Himena theksoi se së shpëjti do të publikojë edhe vëllimin e dytë të romanit të saj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *