Djali i George Soros, Aleksandër Soros ka zgjedhur që të kalojë disa ditë pushimi në bregdetin e Shqipërisë.

 

Ai ka shpërndarë në llogarinë e tij të “Instagram” disa pamje nga Riviera shqiptare. Në një prej fotove të publikuara, ai shfaqet gjithashtu duke pozuar krah kryeministrit Edi Rama.

 

“Ishte e mrekullueshme të kthehesha në bregdetin e bukur shqiptar me mikun tim të mirë kryeministrin shqiptar Edi Rama. Shfletoni disa fotografi të nje nga rivierave më të bukura dhe të paprekura të Evropës“, shkruan djali i Soros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *