Cështja e Jerusalemit dhe qëndrimi i Shqipërisë për të, është sqaruar edhe në sallën e parlamentit. Ministri i jashtëm Ditmir Bushati iu përgjigj vërejtjeve të opozitës për pjesëmarrjen në Organizatën e Bashkëpunimit Islamik, duke risjellë në vëmendje se anëtarësimi është bërë vite më parë nga Sali Berisha.

 

Nuk ka një qëndrim të ri nga ana e Shqipërisë për Palestinën nënvizoi ministri, duke shtuar se ai është në përputhje 100% me linjën e politikes se jashtme të Bashkimit Evropian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *