Mariana, Flori dhe Valeri kanë diskutuar rreth qëndrimit të tyre në “Ferma VIP”.

Fermerët janë shprehur se ditët në vazhdim do të jenë më të vështira, kjo pasi izolimi bën të vetën. Valeri tregon se nga fundi, personazhet do t’a humbin më shumë kontrollin.

Pjesë nga diskutimi:

Mariana: Ne bëjmë dy javë të premten?

Flori: Po, 14 ditë. Vështirë shumë do bëhet. Ditë të zeza do vinë për ne

Valeri: Jo se shumë bukur po kalojmë! Mos u mërzisni që tani

Mariana: Po do vinë dhe ditë të kqija

Valeri: Kur të kalojë muaji i dytë atëherë do shohim

Mariana: Muaji i dytë h? Joo, tek i pari po

Flori: Fundi është i vështirë shumë

Valeri: Në fund bëhesh komplet tjetër personazh, nuk ditë lidhësh dy fjalë, lodhesh shumë. Nuk ke më pikë fuqie. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *