Një makinë është përfshirë nga flakët Pallatit të Sportit Asllan Rusi.

 

Ngjarja ndodhi në afërsi të stacionit të urbanit ndërsa ende nuk dihen shkaqet,

 

Forcat zjarrfikëse kanë mbërritur shpejt në vendngjarje dhe po punojnë për shuarjen e zjarrit që ka prekur vetem pjesën para të makinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *