Subscribe

Një zjarr i madh ka përfshire në mesnatë zonën e Kallmit në Durrës.

 

Flakët të favorizuara edhe nga era u përhapën me shpejtësi duke shkrumbuar rreth 100 hektarë me pishë e shkurre.

 

Për shkak të terrenit të vështirë dhe mungesës së rrugëve, forcat zjarrfikëse e kanë patur të pamundur të ndërhyjnë. Përpjekjet për të vënë nën kontroll flakët kanë vijuar edhe paraditen e të martës.  Zjarri dyshohet të jetë i qëllimshëm.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *