Subscribe

Forca të shumta policie dhe fadroma kanë shkuar që në mëngjes herët në zonën e Bregut të Lumit për të prishur banesat.

 

Por një gjë e tillë nuk është lejuar nga ana e banorëve të cilët kanë dalë sërish në protest.

 

Nga ana tjetër në mbshtetje të banorëve të Bregut të Lumit janë nisur edhe ish-deputetët e PD.

 

Sipsa PD, forcat e policisë kanë shkuar në zonën e Bregut të Lumit qysh në gjashtë të mëngjesit dhe kanë arrestuar një pjesë të banorëve.

 

Banesat e banorëve të Bregut të Lumit preken nga Zgjerimi I Bulevardit të Ri.

 

Ndërkohë banorët që preken nga zgjerimi kanë deklaruar se nuk do e lejojnë prishjen e shtëpive pasi ende nuk kanë marrë kompesimin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *