Subscribe

Sezoni i ri artistik i Teatrit të Operas dhe Baletit u çel me shfaqjen “Dhoma e 12. Vepra dramatike, trajton jetën e njeriut dhe gjithë peripecitë që ai duhet të kalojë ne jete dhe përcjellë një mesazh kundër dhunës dhe bullizmit.

 

Koreografja Manjola Hasani rrëfeu emocionet e shfaqjes.

 

“Dhoma e 12” u ngjit në skenën e Art Turbinës dhe mbajti të mbërthyer për rreth një orë publikun.

 

Teatri i Operas dhe Baletit premton se kalendari artistik këtë vit do te sjelle me shume premiera.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *