Kim Kardashian dhe Kylie Jenner lajmëruan bashkëpunimin e tyre më të ri në produktet kozmetike nëpërmjet një fotoje në ‘Instagram’, e cila deri diku duket ikonike, si çdo foto tjetër e motrave.

 

Megjithatë, fansat janë treguar symprehtë dhe kanë vënë re një detaj të çuditshëm në dorën e Kim-it, më saktë në gishtin e saj të madh.

 

Shumica nuk do ta vinin re asnjëherë këtë detaj, mirëpo fansat e saj nuk i kanë kursyer komentet, të cilët më së shumti shkruanin: “Dora e Kim duket kaq e çuditshme”, “Çfarë problemi ka dora e saj”, etj.

 

Gishti i madh i dorës së saj ka të njëjtën gjatësi si gishtat e tjerë, por Kim ka injoruar çdo koment negativ.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *