Pas debatit të ashpër me Valerin, Ditea është shprehur se ka vendosur të mos bëj më asnjë punë.

Sipas saj, në fermë vlerësohen vetëm ato që pretendojnë se punojnë dhe jo personat që e bëjnë punën.

Lexo edhe :

Related Posts

Të njëjtin mendim me të ka ndarë edhe Flori.

Pjesë nga biseda:

Ditea: Unë do bëhem dembele sot nuk do të bëj punë, asnjëlloj pune

Flori: Përfundimisht unë e kam kuptuar se çfarë ndodh, këtu vetëm duhet të flasësh unë e bëj, unë e bëj…

Ditea: Edhe të mos bësh asgjë

Flori: Kështu funksionon

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *