Futbollisti 42 vjeçar dukej i pashëm në një kostum blu të errët ndërsa po ecte në një darkë me gruan Viktoria, e cila dukej e bukur në një kostum klasik dhe ngjyrë blu pastel, me këmishë të kuqe dhe me këpucë të verdha.

Më parë atë ditë, Davidi dhe fëmijët e tij u ulën në radhën e parë në shfaqjen e Victorias në javën e modës në New York!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *