Data 20 mars 2020 ( e premte) do të jetë pushim zyrtarisht për të gjithë punonjësit e administratës shteterore në Shqipëri.

Një vendim I tillë është ndërmarrë në kuadër të masave parandaluese për përhapjen e koronavirusit.

Kufizimi sa më shumë I levizjeve është një objektiv dhe thirrje e përditshme që autoritetet I bëjnë të gjithë qytetareve.

Edhe javën e kaluar kryeministri Rama vendosi të lërë pushim ditën e premte të gjithë administratën.

Ndërkohë gjatë këtyre ditëve ai ka barë thirrje që ata punonjës të administratës qëkanë mundësi të punojnë online, të qëndrojnë në shtëpi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *