Menaxherja e një lokali në Shkodër guxoi t’i mbyllë derën policisë për t’i penguar të futen në ambientet e brendshme.

Kjo për arsye se në lokal ishte organizuar një dasmë në kundërshtim me rregullat e vendosura për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

25-vjeçarja mori gjobë 1 milion lekë dhe u procedua penalisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *