“Dashuri me qera” është shfaqur si seriali më i kërkuar i 2017 sipas qëndrës së kërkimit “SOMERA”. Ky serial është një nga më të dashurit dhe të ndjekurit në ekranin e Vizion Plus.

.  Në garë ka patur dhe shumë seriale të tjerë si këto më poshtë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *