Pak ditë më parë aktori i njohur italian, Gabriel Garko zbuloi se ishte gay. Ky ishte një lajm që qarkullonte prej kohësh, derisa u konfirmua nga vetë aktori.

 

Së fundmi, mediat italiane kanë zbuluar edhe të riun me të cilin ka rënë në dashuri Garko. Ai quhet Gaetano Salvi dhe është 23 vjeç.

 

Sipas mediave italiane, Salvi është shumë aktiv në rrjetet sociale, por jo jo pjesë e botës së televizionit.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *