Ish-bodygardi i Sali Berishës, Izeta Hxhia do të dalë para Gjykatës së Apelit me 21 nëntor.

 

Gjykata e Tiranës i ka dhënë të enjten të drejtën e ankimimit të çështjes Izet Haxhisë.

 

Izet Haxhia është dënuar në mungesë me 25 vite burg për vrasjen e Azem Hajdarit dhe pas ekstradimit nga Truqia, ish-bodygardi i Berishës ka kërkuar rihapjen e çështjes.

One thought on “Çështja “Hajdari”, më 21 nëntor Haxhia para Apelit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *