Gjykata e Krimeve të Rënda ka përcaktuar këtë të mërkurë treshen e gjyqtarëve që do të shqyrtojnë dosjen e Klement Balilit.

 

Trupa gjykuese do të kryesohet nga gjyqtarja Flora Hajredinaj dhe gjyqtarët Liliana Baku dhe Ardit Mustafai.

 

Klement Balili u vetëdorëzua në polici para pak kohësh ndërkohë në seancën e para pak ditëve ai përmes avokatit mbrojtës Theodori Sollaku kërkoi gjykim të shkurtuar.

 

Ndaj Balilit gjykata ka vendosur masen burg pa fat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *