Capital T është një ndër këngëtarët që prej vitesh ka një vëmendje të veçantë nga audience dhe veçanërish impakti i tij tek të rinjtë.

 

Stili i veçantë që reperi ndjek e ka bërë q ëtë jetë i veçantë dhe ndër të parët që ka mundue të bëjë revolucion në rrymën muzikore që ai ndjek.

 

Përmes një postimi në Instagram Capital T ka rikujtuar këngën e tij “U bo vonë”, e cila para 10 vitesh dëgjohej në çdo diskotekë shqiptare, diçka që solli një ndryshim shumë të madh.

 

Në postimin e tij reperi ka sqaruar se asokohe dëgjoheshin vetëm këngë rumune në ‘clube-t’ shqiptare dhe kënga e tij ishte ndër të parat që u përfshi në ‘playlist-ën’ e lokaleve të natës në Shqipëri.

 

“Një prej këngëve të mia të preferuara ndër vite ‘U bo vonë’, këngë e cila i ka thyer barrierat, i ka dhënë tjetër rrugëtim karrierës sime, gjithashtu edhe jetës së natës në Shqipëri, si kënga e parë shqipe që është dëgjuar nëpër klubet e natës në Shqipëri, në një kohë kur muzika ‘house’ ishte në kulmin e saj e muzika shqipe nuk dëgjohej fare nëpër klube e lokale dhe artistët rumunë kishin pushtuar tregun e klubeve me performanca. 27 nëntor 2009”.

https://www.instagram.com/p/B5ulZVwBpQH/?utm_source=ig_web_copy_link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *