Në serialin “Dashuri e Pafund”, Kemal shfaqet shumë i dashuruar ndaj Nihanit, si dhe gjithë kjo dashuri, përkthehet edhe në xhelozi, sa herë që dikush i afrohet sadopak.

 

Por mesa duket kjo anë e Kemal, ose siç quhet Burak Ozçivit, është edhe në jetën reale ndaj partneres së tij.

 

Gjatë realizimit të një spoti publicitar, Burak nuk është shumë i lumtur kur asistenti i “zgjat” pak duart bashkëshortes së tij Fahriye Evcen. Burak I ka “dhuruar” një shikim aspak miqësor.

 

 

 

Burak Özçivit dhe Fahriye Evcen, kurorëzuan dashurinë e tyre në qershor.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *