Vajza pavarësisht përpjekjeve të shumta për t’u dukur sa më bukur në çdo orë të ditës, duket se keni një orë të caktuar, që dashje pa dashje dukeni më të bukura, dhe një tjetër që nuk jeni aspak në formën tuaj më të mirë.

 

 

“Premier Laser” ka bërë një studim për “Orën e bukurisë së vajzave”, dhe rezutati ishte ky:

 

 

Ora 10:00 e ditës së hënë është kulmi i bukurisë vajzërore, e ndërsa ora 16:00 e ditës së enjte është moment më i keq.

 

 

Arsyet?

 

 

Në orën 10.06 të së hënës, është momenti kur dukeni më bukur sepse me gjasa është koha e ndërveprimit për herë të parë me kolegët në nisje të javës. Gratë janë më të përkushtuara në rregullimin dhe do të bëjnë kompromise me gardërobën ndërkohë që java vazhdon.

 

 

Ndërsa arsyeja pse është zgjedhur e enjtja si dika me dukjen jo fort të mirë është sepse, pasi kanë kaluar 4-ditë në punë, gratë fillojnë të anashkalojnë disi pamjen e tyre të jashtme.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *