Aktorja shtatëvjeçarje Brooklynn Prince e njohur në “Florida Project” kishte natën më të mirë sonte  ne Choice Awards. Filloi me  momentin e adhurueshëm me Jacob Tremblay në tapetin e kuq. Brenda ceremonisë, Prince fitoi çmimin si aktorja më e mirë. ” – ajo tha, – ju të gjithë jeni të mrekullueshëm, ne duhet të shkojmë dhe të marrim bashkë një akullore pas kësaj.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *