Së fundmi Britney Spears ka qenë në qendër të mediave për problemet serioze që ka pasur i ati me shëndetin, por jo vetëm.

Pasi gjendja e tij u përmirësua, u dha lajmi se këngëtarja u shtrua në një qendër dedikuar problemeve me shëndetin mendor.

Pak orë më parë, Britney ka publikuar një video ku shfaqet në gjendje jo të mirë dhe i ka dedikuar disa fjalë fansave të saj.

 

 

View this post on Instagram

 

I wanted to say hi, because things that are being said have just gotten out of control!!! Wow!!! There’s rumors, death threats to my family and my team, and just so many things crazy things being said. I am trying to take a moment for myself, but everything that’s happening is just making it harder for me. Don’t believe everything you read and hear. These fake emails everywhere were crafted by Sam Lutfi years ago… I did not write them. He was pretending to be me and communicating with my team with a fake email address. My situation is unique, but I promise I’m doing what’s best at this moment ??? You may not know this about me, but I am strong, and stand up for what I want! Your love and dedication is amazing, but what I need right now is a little bit of privacy to deal with all the hard things that life is throwing my way. If you could do that, I would be forever grateful. Love you ❤️❤️❤️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 

 

“Doja t’ju përshëndesja pasi gjërat kanë dalë jashtë kontrollit. Ka thashetheme, kërcënime me marrje jete për familjen dhe skuadrën time dhe shumë gjërat të tmerrshme që po qarkullojnë. Po mundohem të marrë pak kohë për veten, por këto që po ndodhin vetëm po i përkeqësojnë gjërat. Mos besoni çdo gjë që lexoni dhe shikoni. Email-et false janë dërguar nga Sam Lutfi i cili është shtirur si unë në komunikimet me skuadrën time dhe nga adresë false. Po bëj më të mirën që mundem. Mbase ju nuk e dini, por jam e fortë dhe ja dal mbanë”,-shkruan ajo. Kujtojmë se Sam Lufti është ish-menaxheri i këngëtares dhe marrëdhëniet mes tyre janë shumë keq, aq sa siç pranon Britney ai ka hapur probleme serioze, thote mes te tjerash ne video, kengetarja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *