Vendimi i Presidentit të Republikës, Ilir Meta, për të shfuqizuar 30 qershorin si datë për zgjedhjet lokale ka hyrë në fuqi.

 

Dekreti i presidentit Meta me numër 11199, i datës 10.6.2019 është publikuar këtë të martë në Fletoren Zyrtare.

 

Ndërkohë Partia Socialiste dhe kryeministri Edi Rama përpos këtij vendimi janë shprehur të vendosur për të hyrë në zgjedhje më 30 qershor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *