Kryeministri Edi Rama ka publikuar një album tjetër me foto nga Ukraina.

 

Pjesë e agjendës zyrtare të Kryeministrit Rama gjatë udhëtimit në Ukrainë ishte edhe vizita në Muzeun Kombëtar të Historisë së Luftës së Dytë Botërore, ku shpaloset ekspozita kushtuar luftës ruso-ukrainase.

 

Pamje të dhimbshme nga lufta të cilat Rama i ka shoqëruar me simbolin e një zemrë të thyer.
Rama ka lënë të shkruar edhe një mesazh.

 

“Bota ta ndalë këtë horror dhe Ukraina të dalë e rilindur nga kjo”, ka shkruar ai.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *