Ulja e temperaturave ka risjellë sërish reshjet e borën në juglindje të vendin. Korçë reshjet e borës kanë shkaktuar vështirësi në qarkullim. I gjithë qarku është përfshirë nga reshjet e borës. Temperaturat shumë të ulta kanë sjell ngrica në rrugë. Në Qafë-Thanë dhe Dardha trashësia arrin 10 cm, ndërkohë dardha është e kalueshme vetëm me zinxhir. Të gjitha akset janë kriposura, por duhet kujdes sepse ka prezencë akulli. Më të vështira paraqiten akset Vithkuq, Lekas, Dardha. Miras, rrugë të cilat janë të vështira për tu kaluar. Në fshatrat malore ka pasur here pas here ndërprerje te energjisë elektrike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *