Moti i keq dhe reshjet e dendura të shiut të rëna mbrëmjen e së hënës në vendin tonë kanë krijuar veshtiresi ne aksin Librazhd-Elbasan për shkak të rënies së gurëve.

Rruga u bllokua per pak kohe deri ne nderhyrjen e shpejte te Kontraktoreve te Mirembajtjes.

 

Sipas ARRSH ka pasur rënie gurësh në vendin e njohur si Kthesa e Murrashit.

 

Megjithate ARRSH  sqaroi se kontraktorët e mirëmbajtjes kanë bërë  menjëherë pastrimin e rrugës duke mos penguar trafikun.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *