Blendi Gonxhe do të jetë drejtori i ri i Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor.

 

Gonxhe zëvendeson në këtë post Arben Isarajn që dha dorëheqjen pak jave me pare.

 

Deri tani Blendi Gonxhe ka mbajtur postin e drejtorit të drejtorisë së parqeve dhe rekreacionit në bashkinë e Tiranës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *