Prokuroria e Posaçme anti-Korrupsion ka vendosur të marrë si të pandehur Gentian Malindin, i cili dyshohet si porositësi i 137 kilogramëve kokainë të kapura në portin e Durrësit gjatë vitit të kaluar.

Ndaj biznesmenit është në fuqi masa “arrest me burg”, ndonëse ai vetë nga arratia ka kërkuar ndryshimin e saj.

Policia greke bënë zëvendësimin e 137 kilogramëve kokainë me oriz, në portin e Pireut.

Më pas kanë mbajtur nën vëzhgim lëvizjet e konteinerit, deri në Durrës, për të zbuluar rrjetin e trafikut të kokainës.

Më pas nëse gjykata kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar vendos të kalojë dosjen për gjykim, atëherë ai do të gjykohet në mungesë.

Aktualisht të arrestuar janë Ardian Bega dhe Altin Myslihaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *