Subscribe

Kandidati i Bindjes Demokratike për Bashkinë e Korçës, Leonard Olli është takuar ketë te marte me tregtarët tek “Markata e Shijes”.

 

Olli ka renditur tre problemet kryesore që shqetësojnë tregtarët e Korçës.

 

Tarifat e larta, mosrespektimi i marrëveshjes me bashkinë për copëzimin e tregut të pakicës si dhe konkurrenca e tregut të shumicës.

 

Kandidati i Bindjes Demokratike siguroi tregtaret se nese votohet per kryebashkiak, do te jete ne krah te tyre per t’u dhëne zgjidhje problemeve.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *