Subscribe

BILD ka nxjerrë audio-përgjimet e radhës të dosjes 339.

 

Në audio-përgjimet e publikuara dëgjohet kryeministri Rama, ish-ministri Energjisë, Damian Gjiknuri si dhe personalitete të tjera të PS ku sipas BILD, ata flasin per votat.

Me poshte linku i videove

https://www.bild.de/video/clip/politik/politik-15714862.bild.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *