Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar një video nga 25-vjetori i themelimit të Partisë Demokratike, përmes së cilës jep mesazhin se do të qëndrojë deri ditën e fundit në këtë forcë, edhe sikur të mbetet vetëm një person.

 

“Sikur 1000 të mbesin, do të mbetem njëri prej jush, sikur 100 të mbeten, do mbetem një prej jush, sikur vetëm një të mbesë, do të mbetem njëri prej jush. Rroftë Partia Demokratike”, shprehet Berisha.

 

Ky mesazh vjen pak kohë pasi SHBA e shpalli “non grata”, pas akuzave për korrupsion.

One thought on “Berisha jep mesazhin: Sikur vetëm një të mbetet në PD, unë do të jem…

 1. BERISHA JEP MESAZHIN: “SIKUR VETËM NJË TË MBETËJ NË PD,
  UNË DO JEM NJËRI PREJ JUSH?!”
  PO, DIHEJ DHE NJIHEJ,QË SI DOKTORR PËRSONAL O KRYDIKTA-
  TORIT ENVER HOXHA,QË PËR POZITËN PËRSONALË OH,DUKE
  SHKELUR DHE NGELUR,SHUMË KOKA MË IDEALË, SI DHE,PAS
  DIKTATORIT ZAVENDËSIT E TIJ AH,KUR VEÇ GJITHA VENDËT TË
  EUROPËS DHE BOTËS,PRANUAN DEMOKRACINË E GJERË;ATA
  PËR HATA,TË SHQIPËRISË DHE SHQIPTARISË; PUBLIKISHTË O,
  PARA BOTËS,DHANË BETIMIN:”DO TË HAMË DUSHK DHE BARI
  E,KURRË RRUGËN KOMUNISTE TË XHAXHIT ENVER,NUK DO TA
  BRAKTISIM!” PORSE, KUR VREJNË SE NUK KA SHTEKDALJE,TERË
  ATA PA RREZISTENCË,DHANË DORËHEQJEN DHE,E DORËZUAN
  RRUGËN E DIKTATURËS KOMUNISTE,RROKURPISTE! AH,KISHE
  ISHE, DUKE U FUTUR, MRUTUR, NJË KËMBË DEMOKRCINË ËH,
  KËMBËN TJETËR, RRËMBËN E VJETËR:DIKTATURË KOMUNISTE?!
  MANI,USA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *