Bella Hadid dhe The Weeknd thuhet se po kalojnë një krizë në marrëdhënien e tyre. Disa media raportojnë se ata janë ndarë përfundimisht, ndërsa një tjetër burim ka treguar se ata janë bashkë, por po punojnë për të zgjidhur problemet.
Por mesa duket këto probleme nuk janë zgjidhur aspak. Kur The Weeknd ka hyrë në klubin që Bella kishte shkuar me shoqet, kjo e fundit është larguar vetëm pak minuta më vonë. Kjo tregon se Bella nuk e duron dot praninë e tij!
“The Weeknd mbërriti në klub për të parë Mark Ronson teksa performonte pas mesnatës të premten. Bella ishte që më herët brenda me një grup shoqesh. Por në më pak se 10 minuta pasi The Weeknd mbërriti, Bella doli dhe u largua nga klubi vetëm me një shoqe. Nuk dukej aq e lumtur sa ishte kur hyri.”- u shpreh një dëshmitar .
Ndërkohë ai rrëfeu se The Weeknd kishte ndenjur në klub më shumë se 1 orë pas largimit të modeles./ TRING

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *