Për të mbyllur Javën e Modës në Milano, Tommy Hilfiger paraqiti një koleksion të frymëzuar nga Formula 1.

Duke e transformuar hapësirën në një pistë të plotë, pjesëmarrësit patën mundësinë për të bër fotografi me makina garash, grumbuj gomash dhe me ekuipazhin e gropës Tommy.

Çanta, jumpsuits, doreza, dhe shumë sende të tjera pati në pasarelën e Tommy!

Shfaqja në vetvete ishte një çështje familjare Hadid. Gigi, Bella, dhe Anwar Hadid të gjithë ecën së bashku me modelet dhe modelët e tjerë si Hailey Baldwin dhe Winnie Harlow.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *