Gjykata e Tiranës njeh Lulzim Bashën si kreun e PD.

 

Selia blu e ka dërguar vërtetimin e gjykatës në KQZ, pas kërkesës së Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi. Në vërtetim thuhet  se në 1990 është miratuar krijimi i PD dhe kryetari i saj është Basha.

 

Në dokument theksohet se Basha është personi i vetëm i autorizuar për të paraqitur kandidatët për kryetarë bashkie në emër të PD në zgjedhjet e pjesshme lokale që do të mbahen në 6 bashki më 6 mars.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.