Këngëtarja Bebe Rexha ka emocionuar me detikimet e saj më të fundit.

 

Disa pastime në profilin e saj Instagram Rexha ja ka kushtuar mamasë së saj.

 

“Të rritësh fëmijë nuk do të thotë thjesht t’i ushqesh dhe t’u vendosësh një çati mbi kokë. Duhet t’u mësosh dashuri, dhembshuri, të drejtën nga e gabuara. Kjo në vetvete është një punë me kohë të plotë. Mamaja ime i ka bërë të dyja. Një duartrokitje për Bukie Rexha. Të dua mami”.

 

Kjo ndoshta është hera e parë që këngëtarja bën një detikim kaq emocionues dhe publik për të ëmën.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.