Kryeministri Edi Rama reagoi pas lajmit të mirë nga Bashkimi Evropian, që hoqi kufizimet për udhëtimet e shqiptarëve.

 

Shefi i qeverisë shprehu gëzimin në rrjetet sociale për këtë lajm dhe tha asgjë nuk e ndal Shqipërinë të ngjitet në majë.

 

“🟢 LAJMI QË PRISNI😀

🇪🇺🤝🇦🇱Bashkimi Europian ka hequr kufizimet e udhëtimit për udhëtarët nga tetë vende dhe territore jashtë BE, duke përfshirë edhe Shqipërinë😍Ia dolëm edhe kësaj sfide, sepse NE, SHQIPËRIA, NUK NDALEMI MË në ngjitjen tonë drejt majës ku e meritojnë fëmijët tanë☀️” 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *