Beyonce, Justin Bieber, George Clooney, Cher, Leonardo DiCaprio dhe Jamie Foxx, bashkuan forcat për një kauzë madhore.

 

Yjet e Hollywood-it, bënë apel në transmetim LIVE për donacione, të cilat do të shkojnë në ndihmë të gjithë personave që u prekën nga Uragani Irma në Florida si dhe Harvey në Texas.

 

Ishte Beyonce, ajo që hapi fjalën e para përmes një video mesazhi, duke I bërë thirrje për ndihmë, se ngrohja globale është një problem real, e të gjithë duhet të jemi vigjilent.

 

Më shumë se 70 persona humbën jetën si pasojë e uraganeve.  Dëmet që janë shkaktuar prekin shifrën e  150 bilionë dollarëve në Texas dhe 290 bilionë dollar në Florida.

 

Në orën e parë të transmetimit LIVE, u mblodhën rreth  14 milionë dollarë.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *