Basha gjate fjales se tij para Keshillit Kombetar i ka vene koleget e tij para nje prove besimi karshi tij.

Ai i ka kerkuar anetareve te Keshillit qe te zgjedhin.

Nese zgjedhjet kane qene te rregullta, jap doreheqjen, shtoi Basha.

“Zgjidhni dhe dua tju shoh të gjithëve në sy.
Ose zgjedhjet janë të vjedhura dhe vazhdojmë në betejë, ose nëse për ju janë në rregull, atëherë unë jap dorëheqjen tani.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *