Subscribe

Në bashkëbisedimin e zhvilluar me studentët në Shkodër, Basha tregoi arsyen se përse ka hyrë në politikë.

 

Ai tha para të rinjve se motivi I tij për të hyrë në politikë ka qenë lufta ndaj padrejtëissë.

 

“Ajo që më ka motivuar për të hyrë në politik, është padrejtësia që shikoja në vend. Lufta ndaj padrejtësisë, është lajtmotivi im. Fundi i padrejtësisë, gjëja më e rëndësishme”

 

Në këtë qëndrim lideri demokrat nuk I kurseu as akuzat në drejtim të qeverisë e cilas sipas tij e ka ngritur modelin e qeverisjes duke bashkëpunuar me kriminel.

 

“Modeli i qeverisjes me kriminelë është modeli që duhet të rrëzojmë dhe të ndërtojmë një model normal europian. Jam i vendosur të vazhdoj deri në fund luftën ndaj padrejtësisë që ka qënë lajtmotivi i futjes time në politikë”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *