Subscribe

Lideri I opozites lulzim basha ka premtuar se diten qe e djathta do te marre drejtimin e vendit, betejen e pare do ta zhvilloje per clirimin e ekonomise nga monopolet, oligarkia dhe korrupsioni.

 

Gjate nje takimi me biznesin ne vlore basha ka theksuar se cdo kontrate abuzive e favorizimi I kompanive te caktuara do te marre fund.

 

 

LULZIM BASHA

KRYETAR I PD

Nuk mundet askush, sado kohë të ketë qenë në paradhomat e Partisë Demokratike dhe tani në paradhomat e PS, të vijë dhe të marrë tendera nga 200-300 milionë euro pa studim fizibiliteti, pas asgjë fare. 5 individë dhe koorporatat e tyre kanë lidhur sot duart e buxhetit të shtetit me 2.9 miliardë euro PPP, që nuk e dimë çfarë vlere do t’i sjellin ekonomisë.

 

Basha ka njohur biznesmenet me programin e pd per ekonomine dhe vizionin per uljen e taksave.

 

 

Jemi një parti që jemi pro sipërmarrjes, jo thjesht dhe vetëm pse jemi pro sipërmarrjes, por sepse objektivi ynë numër një është punësimi dhe nuk ka punësues tjetër përveç sipërmarrjes. Sa më shumë vende pune do të jeni në gjendje të krijoni, aq më mirë do t’ju mbajmë.

 

 

Lideri I opozites ka listuar prioritet qe do te kete qeveria e djathte diten qe shqiptaret do ti japin voten.

 

 

Në mënyrë absolute turizmi, potenciali më i madh, i cili pritet që në nivel global të dyfishohet. Imagjino çfarë do të thotë kjo për një perlë të Mesdheut, siç është Vlora. Mundësi e jashtëzakonshme edhe përgjegjësi e jashtëzakonshme.

 

 

Prioritet tjeter per te djathten do te jene investimet ne sektorin e energjise, teknologjia e informacionit, bujqesia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *