Kreu demokrat, Lulzim Basha ndodhet në Spitalin Ushtarkak për të vizituar nga afër të mbështetësin e opozitës që u plagos në Burrel.

 

Mbështetësi I opozitës u plagos gjatë tentativës për të hyrën në KZAZ dhe për të nxjerrë jashtë materialet zgjedhore.

 

Ai u transportua me helikopter për në Tiranë për të marrë mjekim më të specializuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *