Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha nga Kisha e Shën Palit në qytetin e Durrësit ka uruar besimtarët e Krishterë.

 

Kryedemokrati përmes një prononcimi për mediat ka bërë thirrje për bashkim, në mënyrë që të përballohet çdo e keqe.

 

“ Kjo festë sjelltë besim, shpresë dhe iua mbushte zemrat me dritë gjithë shqiptarëve. Mendimet dhe lutjet e mia janë për ata në nevojë, në veçanti për ata më të goditurit nga tërmeti i 26 nëntorit dhe qoftë kjo festë, kjo ditë e lindjes së Krishtit edhe një thirrje për një bashkim më të madh, më të fuqishëm si një familje për të përballuar cdo të keqe dhe për të dalë në ditën e begatisë dhe bekimit të zotit.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *