Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha është shprehur se i bën thirrje indirekt kryeministrit Edi Rama që të fokusojë energjinë dhe vëmendjen tek ata që kanë më shumë nevojë se kurrë për ndihmë!

 

Përmes njëpostimi në facebook, kryedemokrati Basha është shprehur se kush ka vullnet që të dëgjojë tre janë pikat që PD propozon për zgjidhjen e emergjencës.

 

“Përgjatë këtyre ditëve të vështira, qëndrimet tona kanë qenë konstante. Ne mbështesim çdo përpjekje për të ndihmuar njerëzit e goditur, dhe ne kemi vullnetin për të ndarë idetë dhe planet tona me këdo që ka dëshirë të dëgjojë. I bëj thirrje atyre që po e përdorin këtë kohë dhimbjesh dhe vuajtjesh për axhendën e tyre politike, ta fokusojnë energjinë dhe vëmendjen tek ata që kanë më shumë nevojë se kurrë për ndihmë! Për këdo që ka vullnetin të dëgjojë, ky është propozimi ynë në këtë fazë të emergjencës.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *