Kreu i opozitës Lulzim Basha nepermjet një reagimi ne Twitter, falenderoi Kosoven per ndihmen qe dha ne betejen me zjarret e oreve te fundit mbi Tunelin e Kalimashit.

“Mirënjohje Kosovës për ndihmën vëllazërore në betejën me zjarret!Bashkëpunimi me forcat ushtarake dhe civile të Shqipërisë, që prej ditësh po sakrifikojnë me vetëmohim e në kushtet më të rënda,është jetik për mbrojtjen e jetës dhe shëndetit të qytetarëve dhe të pasurive natyrore. Falemnderit Kosovë për ndihmën dhe solidaritetin që nuk e ke kursyer kurrë!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *